van Brouwerij Viven

Viven Rookporter

Viven Rookporter van Brouwerij Viven

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
5.0

Over Viven Rookporter

Deze Viven moet je proeven! Echt! Ook als je normaal niet direct kiest voor dit soort gerookte porters, dan moet je misschien met deze beginnen. Als je al weet dat dit je ding is, dan lees je dit waarschijnlijk niet eens. Dan is ie waarschijnlijk al op. Want je weet dat dit een prachtig bier is. De Beer genoot enorm van dit donkerzwarte bier met zijn licht bruin gekleurde schuimkraag. Als je hem opent ruik je direct de gerookte noten met lichte likeuraroma,s en vervolgens komt er een zweem van die mooie mokkageur met hintjes turf en leder. Gr*wl yeah. Dit is bier. Dit is waar de Beer het voor doet. Dit is leren proeven, ontdekken en genieten. En dan het toefje fondant chocolade, die zorgt voor een echte smaaksensatie. Dit bier is zo rijk aan smaak en beleving. De Beer geeft hem twee poten!

Brouwerij: Brouwerij Viven uit Sijsele

De biertjes van Brouwerij Viven worden gebrouwen door Tony’s echtgenote Krystle. Als één van de weinige vrouwelijke Belgische brouwsters voorziet ze de bieren van hun unieke smaak. De missie van het koppel bestaat erin om de Belgische brouwkunst toe te passen op niet-Belgische bieren. Door de jaren heen werd het gamma gevoelig uitgebreid met niet-alledaagse bieren waarvan verschillende pareltjes u zeker zullen kunnen bekoren.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Een dikke vette chocoladetaart waar de warme choco uitloopt. Growl yeah!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Porter speciaalbier zoals Viven Rookporter. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0