van Brouwerij Viven

Viven Master IPA

Viven Master IPA van Brouwerij Viven

Bitterheid:

5 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

1 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
3.71
RateBeer
Onze klanten
4.83

Over Viven Master IPA

De favoriete IPA van onze Proefmeester Daan. Want perfecte verhouding tussen hop en mout. Deze IPA is een bitter bier met duidelijke aroma's van Lychee en citrus. De smaken die naar voren komen zijn mango, citrus & grapefruit en een milde maar aangename hop bitterheid. Door de 7% alcohol en het uitgesproken karakter is het echt een bier om van te genieten. Oorspronkelijk komt deze stijl van de westkust van Amerika. Maar deze Master IPA van Brouwerij Viven uit Belgie bewijst dat deze niet onderdoet voor zijn Amerikaanse tegenhangers. En nu plop!

Brouwerij: Brouwerij Viven uit Sijsele

De biertjes van Brouwerij Viven worden gebrouwen door Tony’s echtgenote Krystle. Als één van de weinige vrouwelijke Belgische brouwsters voorziet ze de bieren van hun unieke smaak. De missie van het koppel bestaat erin om de Belgische brouwkunst toe te passen op niet-Belgische bieren. Door de jaren heen werd het gamma gevoelig uitgebreid met niet-alledaagse bieren waarvan verschillende pareltjes u zeker zullen kunnen bekoren.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Dikke steak van de grill.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Viven Master IPA. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0
4.5
3.75 allartb
3.25 davidbrouwer