van Brouwerij Tiecelijn i.o.

Vostok

Vostok van Brouwerij Tiecelijn i.o.

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

3 van 5

Zuur:

2 van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
3.59
RateBeer
3.11
Onze klanten
5.0

Over Vostok

Gitzwart bier met mooie schuimkraag die maar niet wegtrekt. Voornamelijk koffiegeur komt naar boven. Verder wat roast. De smaak is erg geroosterd, zurig, Lekker vol. Heftig bier,

Brouwerij: Brouwerij Tiecelijn i.o. uit Heemskerk

Dennis Berkhout begon in 2000 met het brouwen van bier. Op een gasfornuis met een 8 liter pannetje bij zijn ouders in de keuken. De keuken werd verruild voor de garage, het pannetje werd vervangen door een pan van 20 liter. In 2014 (na een tijd niet echt gebrouwen te hebben) pakt hij de draad weer op. En in februari 2016 schrijft hij zich in bij de Kamer van Koophandel. De naam voor de brouwerij komt uit het Middeleeuwse dierenverhaal over Reinaert de Vos, dat vol staat met satirische verwijzingen naar de mensenmaatschappij. De raaf ‘heer Tiecelijn’ is de boodschapper tussen de andere dieren in het verhaal. Zijn bieren brouwt Dennis bij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest, waar op 4 mei 2016 het eerste bier werd gebrouwen.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Russian Imperial Stout speciaalbier zoals Vostok. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.5 Koekkie
3.5 Dolfin73
3.5 Mleeuwis
4.0 JordyrasNL
3.5 rallemek
3.25 armandhaan
3.75 boeskool
2.5 markiej87
3.5 tonyy93