van Brouwerij Tiecelijn i.o.

Locomotion

Locomotion van Brouwerij Tiecelijn i.o.

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

0 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.92

Over Locomotion

Deze Locomotion is licht bitter, goed moutig, best doordrinkbaar met de heerlijke smaken van karamel, mokka en chocolade! Ga snel proeven!

Brouwerij: Brouwerij Tiecelijn i.o. uit Heemskerk

Dennis Berkhout begon in 2000 met het brouwen van bier. Op een gasfornuis met een 8 liter pannetje bij zijn ouders in de keuken. De keuken werd verruild voor de garage, het pannetje werd vervangen door een pan van 20 liter. In 2014 (na een tijd niet echt gebrouwen te hebben) pakt hij de draad weer op. En in februari 2016 schrijft hij zich in bij de Kamer van Koophandel. De naam voor de brouwerij komt uit het Middeleeuwse dierenverhaal over Reinaert de Vos, dat vol staat met satirische verwijzingen naar de mensenmaatschappij. De raaf ‘heer Tiecelijn’ is de boodschapper tussen de andere dieren in het verhaal. Zijn bieren brouwt Dennis bij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest, waar op 4 mei 2016 het eerste bier werd gebrouwen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Combineert als een malle met kaas en gegrild vlees!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander American Brown Ale speciaalbier zoals Locomotion. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5
2.5
4.0
4.0
4.5
5.0