ROTT.toetje (2020; can version) van ROTT. BrouwersROTT.toetje (2020; can version) van ROTT. Brouwers

Gitzwart romig bier met bruine schuimkraag. Wat een toetje is dit! Ik ruik vanille, chocolade, koffie en wat fruitigs. De smaak is vol, romig, echt een vloeibaar toetje. Vanille, chocolade, karamel, alles zit erin. Mooi bier hoor!

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de ROTT.toetje (2020; can version). Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 14

Fruitigheid: 0

Zoet: 8

Zuur: 0

Intensiteit: 18

Wat eet je hier eigenlijk bij?

niks

ROTT. Brouwers uit Rotterdam

Rotterdam Nederland logo van ROTT. Brouwers uit Rotterdam

Wij zijn ROTT. Brouwers uit – hoe kan het ook anders – Rotterdam. Onze focus ligt op het brouwen van moderne en stoere bieren met name naar Engels en Amerikaans voorbeeld. Wij ontwikkelen bieren voor mensen die willen genieten van het le... Bekijk de brouwerij


Andere bieren van ROTT. Brouwers

Bier Stijl
ROTT.toetje (2020; can version) Stout - pastry
ROTT.straf (2016) Amerikaanse IPA
ROTT.straf Amerikaanse IPA
ROTT.sessie Session IPA
ROTT.raket Rode IPA
ROTT.ontbijt (bottle version) Koffiestout
ROTT.oase Tarwebier
ROTT.neck Amerikaans Tarwebier
ROTT.melk Milkstout
ROTT.kiwi Nieuw Zeeland Pale Ale
ROTT.keizer Overig
ROTT.blontt Blond
ROTT.barrels - Bourbon Barrel Aged Imperial Stout - Buffalo Trace (2021) Dubbele Milkstout

Meer over de stijl: Pastrystout

Een Imperial Stout waarbij een toetje wordt nagebootst. De hoofdingrediënten van dat dessert worden dan aan het bier toegevoegd. Daarnaast is een pastrystout vaak erg zoet, om het gevoel van een dessert na te bootsen. Verder is het dus een gitzwart bier met intens geroosterde moutige smaken zoals koffie, cacao, geroosterd brood en karamel. In een pastrystout zal je merken dat de toevoegingen (ook wel adjuncts genoemd) de overhand nemen in de smaak, waardoor de smaak niet altijd in balans is. Dat is oke in deze stijl. De body is zeer vol en de alcohol verwarmt.

ROTT.toetje (2020; can version) valt in de smaakgroep Intens & Uitdagend

“Hallo daar, knapperd. Heb je zin in iets span- nends? Kies dan voor mij. Ik neem je mee op diepdonkere avonturen langs Porters en Russian Imperial Stouts. Het wordt een intense rit op zoek naar de ultieme complexiteit, maar ik neem je bij de hand. Wees gerust.”