van Oedipus Brewing

Oedipus Swingers

Oedipus Swingers van Oedipus Brewing

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

5 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.5

Over Oedipus Swingers

De Oedipus Swingers is volgens eigen zeggen Nederlands enige Gose. En Gose is een type bier dat oorspronkelijk uit Duitsland komt en bezig is aan een voorzichtige opmars. Kenmerkend voor Gose bier is de lichtzoute smaak, omdat het water waar oorspronkelijk mee gebrouwen werd (in Goslar, Dld) ook die zoute hint had. Deze Swingers borduurt voort op die smaak maar voegt door het gebruik van grapefruit en limoen ook nog een heerlijk zuurtje toe. Dit is bier waar de Beer blij van wordt. Mooi in balans en lekker gedurfd! Doen ze goed die mannen van Oedipus!

Brouwerij: Oedipus Brewing uit Amsterdam

Oedipus, een van de nieuwe Amsterdamse brouwerijen die fantastisch bier brouwen. Sinds kort gevestigd in Amsterdam Noord waar ze brouwen in hun eigen brouwerij en daar komen de meest fantastische bieren vandaan. 4 jongens die hun droom achterna zijn gegaan en dat is maar goed ook, want dit bier hadden we niet willen missen. Altijd spannend en altijd uitdagend komen de meest bijzondere bieren uit de ketel en zo nu en dan een collaboration brew.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Lekker de kabeljauw laten zwemmen!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Gose speciaalbier zoals Oedipus Swingers. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5