van Oedipus Brewing

Chai Bock

Chai Bock van Oedipus Brewing

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.5

Over Chai Bock

Herfst, jij heerlijk seizoen. Je vallende bladeren zijn een voorbode van het lekkerste seizoensbier ever; de Bok! Of Bock. Anybeer, de schrijfwijze doet er niet toe. Als ie maar smaakt! En dat doet ie! Want de mannen van brouwerij Oedipus hebben een zeer gedurfde versie gebrouwen die geïnspireerd is op de welbekende Chai thee. Door gebruik van Massala kruiden & lactose ruiken we de aroma's die uitgesproken karamel en van een lichte kruidigheid zijn. Het bier is heerlijk zacht en geeft een romig mondgevoel. De smaken die doorkomen zijn laurier of drop met geroosterde tonen op de achtergrond.

Brouwerij: Oedipus Brewing uit Amsterdam

Oedipus, een van de nieuwe Amsterdamse brouwerijen die fantastisch bier brouwen. Sinds kort gevestigd in Amsterdam Noord waar ze brouwen in hun eigen brouwerij en daar komen de meest fantastische bieren vandaan. 4 jongens die hun droom achterna zijn gegaan en dat is maar goed ook, want dit bier hadden we niet willen missen. Altijd spannend en altijd uitdagend komen de meest bijzondere bieren uit de ketel en zo nu en dan een collaboration brew.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Echte beren drinken dit bier met een medium-rare gebakken hertenbiefstuk die wordt geserveerd met gebakken bospaddestoelen. Growl!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Bock speciaalbier zoals Chai Bock. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.0