De Beer Global Club


Met enige regelmaat trekken we de wijde wereld in en gaan op zoek naar nieuwe brouwerijen met fantastiche bieren.

Meld je aan voor de Global Mailing en sta vooraan in de rij. Iedere keer krijg jij als eerste de mogelijkheid ja of nee te zeggen tegen de nieuwe exclusieve brouwer.

Nu je hier toch bent...

Dit veld is verplicht.
+ eventuele tussenvoegselsch

Deze Global Boxen heb je gemist...


De prijs is altijd € 45,- voor leden exclusief verzenden. De inhoud stemmen we samen af met de brouwer. De deal is altijd goed. Of een hele scherpe prijs of hele exclusieve bieren. En altijd éénmalig en zonder extra voorraad.

Basqueland


Het immens populaire Basqueland Brewing co. (Noord-Spanje) komt naar Alkmaar deze maand. De Baskische brouwerij, in 2015 opgericht door twee Amerikanen die voor de liefde in het noorden van Spanje zijn beland, heeft zich in korte tijd in de absolute top van brouwerijen in Europa gevestigd. Dat succes is mede te danken aan collabs met bijvoorbeeld Cloudwater waar Basqueland zich de kunst van ‘dikke hazy IPA’s’ brouwen meester heeft gemaakt.

Bekijk de Basqueland pagina
Basqueland

Horizont


Soms heb je geluk dat jij Beer in a Box al hebt ontdekt. Heel soms zelfs op het belachelijke af... Want ga zelf maar eens het internet op en vergelijk de prijs van deze Horizont Night Shift Barrel Aged Box uit Hongarije.

Bekijk de Horizont pagina
Horizont

Labietis


De Letse brouwerij Labietis komt naar Alkmaar aankomende maand. Zij onderscheidt zich met 'hedendaags bier met een vleug cultuurhistorie'. Het strakke logo van een vervaarlijk ogende ridder beeldt dat ook uit.

Bekijk de Labietis pagina
Labietis
ARPUS
BEVOG
HOPALAA
AZVEX

Dus zet jezelf asap op de mailinglijst. Daarmee kan je zonder verplichting de beste deals meepakken.

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews