De Beer Global Club


Met enige regelmaat trekken we de wijde wereld in en gaan op zoek naar nieuwe brouwerijen met fantastiche bieren.

Meld je aan voor de Global Mailing en sta vooraan in de rij. Iedere keer krijg jij als eerste de mogelijkheid ja of nee te zeggen tegen de nieuwe exclusieve brouwer.

Join de Exclusive Global Club

Deze Global Boxen heb je gemist...


De prijs is altijd € 55,- voor leden exclusief eventuele verzendkosten a €3,45 en statiegeld. De inhoud stemmen we samen af met de brouwer. De deal is altijd goed. Of een hele scherpe prijs of hele exclusieve bieren. En altijd éénmalig en zonder extra voorraad.

Fuerst Wiacek Exclusive 11x


<p>De Beer is wederom Europa (Euro-pa-pa, Euro-pa-pa... sorry, macht der gewoonte...) in getrokken om een exceptionele selectie te maken voor de Exclusive Global Club van deze maand. Het is bijna lente; dieren ontwaken uit hun winterslaap (de Beer vindt dat sowieso een beetje lui gedrag), bloemen schieten voorzichtig uit de grond en de eerste terrasdagen zijn alweer een feit.</p> <p>Na de februari box vol zware en donkere parels van Sori Brewing is het daarom tijd voor wat lichter gekleurd maar wel kneitergoed en nog kneiter-der-der hoppig spul. Het is dan ook met grote triomfantelijkheid en trots dat we mogen aankondigen dat onze speurtocht eindigde bij de allerbeste IPA brouwert van Duitsland; Fuerst Wiacek in Berlijn (gemiddeld een 3.92 op Untappd)! Zij selecteerden speciaal voor onze leden maar liefst elf absolute juwelen, stuk voor stuk knispervers en het merendeel zo nieuw dat ze nog niet eens in Nederland verkrijgbaar zijn. Niet wachten dus, haal de Berlijnse lente jetzt in Hause! Du weißt es schon, oder?</p>

Bekijk de Fuerst Wiacek Exclusive 11x pagina

Verzonden op: 20 Mar '24

Sori Exclusive Global


Sori, maar ook not so sorry. De Beer heeft de vertrouwde Global Club een metamorfose gegeven en trapt het vernieuwde concept af met een box vol donkere pareltjes uit brouwerijwalhalla Estland: de Exclusive Global Box van februari wordt gevuld door het gerenommeerde Sori Brewing uit Tallinn. Ja, dat is een applaus en gejuich waard. Kom maar door!

Bekijk de Sori Exclusive Global pagina

Verzonden op: 15 Feb '24

Lubrow in a Box


Voor het eerst verkrijgbaar in Nederland en de lancering is natuurlijk exclusief bij de Beer: Browar Lubrow uit Polen! Zoals vast al bekend; de Beer is gek op het onbekende, onontdekte en het mag soms zelfs een tikkeltje obscuur zijn. Drie kwalificaties die op biergebied nog volop te vinden zijn in Oost-Europa. Mits je daar een neusje voor hebt natuurlijk. Aangezien beren maar liefst tweeduizend keer zo goed kunnen ruiken als de gemiddelde mens, zit dat wel goed. Die dikke natte berenneus heeft ons deze keer naar het noorden van Polen geleid.

Bekijk de Lubrow in a Box pagina

Verzonden op: 19 Jan '24

The Piggy Brewing Company


Mogen we aan jou voorstellen: The Piggy Brewing Company, pioniers van de nog jonge Franse craftbierrevolutie en op het moment een van de populairste brouwerijen van Europa.

Bekijk de The Piggy Brewing Company pagina

Verzonden op: 14 Dec '23

Magic Rock Global Box


Magic Rock in a Global Box; dat klinkt bijna als de titel van een zweverige sci-fi roman, is het niet? Niets is minder waar. Het gaat hier toch echt om de legendarische en bewierookte Britse brouwerij mét sterrenstatus Magic Rock Brewing. De Beer haalt een fraaie box van maar liefst 12 (!!!) magische bieren naar Nederland!

Bekijk de Magic Rock Global Box pagina

Verzonden op: 20 Nov '23

Frau Gruber Global Box


Onze oosterburen staan bekend om hun kwalitatieve en traditionele brouwtraditie. FrauGruber brengt diezelfde Duitse kwaliteit maar dan in een kekke moderne jas. Met de meest juicy New England IPA’s, dikke Stouts en fruitige Sours veroverden zij vanuit Zuid-Duitsland heel Europa. Reden genoeg voor de Beer om een zending van hun meest verse bieren naar Alkmaar te halen.

Bekijk de Frau Gruber Global Box pagina

Verzonden op: 29 Sep '23

Brew York in a Global Box


Het award winnende Brew York komt naar Alkmaar deze maand. De Noord-Engelse brouwerij uit York is in 2016 opgericht door Wayne Smith en Lee Grabham. De twee vrienden kwamen tijdens een vrijgezellenfeest op het idee om thuis bieren te gaan brouwen. Hun gemeenschappelijke passie mondde uit in twee craftbrouwerijen en diverse proeflokalen in Yorkshire. Veel bieren zijn ook op die regio geïnspireerd. De stijlen van Brew York variëren van hoppige IPA’s, frisse Sours tot moddervette Stouts. De Beer selecteerde een mooie mix voor de liefhebber van goeie bieren.

Bekijk de Brew York in a Global Box pagina

Verzonden op: 25 Aug '23

Basqueland in a Global Box


Het immens populaire Basqueland Brewing co. (Noord-Spanje) komt naar Alkmaar deze maand. De Baskische brouwerij, in 2015 opgericht door twee Amerikanen die voor de liefde in het noorden van Spanje zijn beland, heeft zich in korte tijd in de absolute top van brouwerijen in Europa gevestigd. Dat succes is mede te danken aan collabs met bijvoorbeeld Cloudwater waar Basqueland zich de kunst van ‘dikke hazy IPA’s’ brouwen meester heeft gemaakt.

Bekijk de Basqueland in a Global Box pagina

Verzonden op: 28 Jul '23

Horizont Night Shift Barrel Aged Brewing Box


Soms heb je geluk dat jij Beer in a Box al hebt ontdekt. Heel soms zelfs op het belachelijke af... Want ga zelf maar eens het internet op en vergelijk de prijs van deze Horizont Night Shift Barrel Aged Box uit Hongarije. We verkopen ze alleen los als we 'over' hebben. Dus jij hebt de primeur.

Bekijk de Horizont Night Shift Barrel Aged Brewing Box pagina

Verzonden op: 25 May '23

Labietis in a Box


De Letse brouwerij Labietis komt naar Alkmaar aankomende maand. Zij onderscheidt zich met 'hedendaags bier met een vleug cultuurhistorie'. Het strakke logo van een vervaarlijk ogende ridder beeldt dat ook uit. Labietis vond het na Hopalaa wel tijd voor een eigen grote introductie in Nederland en België via de Beer. Zij komen de bieren dan ook zelf afleveren in Alkmaar. Schrijf je nu in voor 12 unieke bieren rechtstreeks uit Letland naar jouw voordeur. Nu reserveren is begin april ontvangen!

Bekijk de Labietis in a Box pagina

Verzonden op: 06 Apr '23

Azvex Brewery Box 8x1


Op het internet is er weinig over te vinden maar open Untappd en het gaat los! Deze brouwerij uit Liverpool maakt misschien wel de beste bieren sinds de Brexit. Van hele vette Stouts tot gruwelijke IPA's. De Beer heeft als enige partij aan deze kant van het kanaal 8 fantastische blikken in één super aanbieding weten te regelen. Speciaal voor jou. En een beetje voor zichzelf. Zo is hij dan ook wel weer... Voor iedereen die wat meer overtuiging nodig heeft laat ie één keer vooraf zien welke bieren je mag verwachten. Maar klik daar alleen op wanneer je twijfelt. Stukje spoiler management naar de mensen toe. Let op! We hebben het maximale aantal weten te reserveren. Op = Op en nooit meer verkrijgbaar in een Box als deze. Ivm de Brexit en invoer dingen zal de Box binnen nu en drie weken verzonden worden. Maar zonder reservering geen Box.

Bekijk de Azvex Brewery Box 8x1 pagina

Verzonden op: 23 Feb '23

BEVOG Brewery 10x1


We hebben samen met BEVOG een ge-wel-dig-e Global Box samengesteld. De Beer houdt de daadwerkelijke selectie graag geheim maar kan je wel vertellen dat er een super dikke collab met Pohjala in zit naast de Barrel Aged fles op de foto en een stel super lekkere IPA’s; Nitro, Hazy, Organic, White en Oat. Growl! Er komen zelfs drie nieuwe bieren die nog niet eens afgevuld zijn - zo vers! Straight from Austria naar jouw kelder / koelkast.

Bekijk de BEVOG Brewery 10x1 pagina

Verzonden op: 29 Nov '22

Hopalaa Brewing in a Box


Heb je Arpūs ontdekt? Dan moet je echt een kleine 1 1/2 uur schuin naar beneden rijden. Want net onder Riga ligt de micro brouwerij HOPALAA. Bekend onder de echte bierfanaten als een van de beste IPA brouwers ter wereld(!) Het grote publiek heeft hier nog niks van gedronken. Dus alleen voor de ware ontdekkers. In Nederland zijn deze blikken (vrijwel) niet te vinden. De Beer houdt het nog even geheim wat je krijgt maar verwacht in ieder geval 10 fantastische 44CL blikken in de volgende stijlen; 1x IPA, 3x APA, 1x DIPA, 2x DDH DIPA, 1x DDH IPA, 1x DDH TIPA en één subtiele SOUR. De voorraad is beperkt dus schrijf je snel in en bemachtig deze fantastische eenmalige HOPALAA in a Box

Bekijk de Hopalaa Brewing in a Box pagina

Verzonden op: 01 Sep '22

Arpus Brewing Co


Bekijk de Arpus Brewing Co pagina

Verzonden op: 13 Jun '22

LERVIG in a Box


LERVIG is een onafhankelijke craft bier brouwerij uit Stavanger Noorwegen. Zij brouwen allerlei bieren van pils en pale ales tot super complexe barrel-aged stouts en sours. De Beer vroeg aan LERVIG welke 10 bieren hun assortiment het beste weergeven. En dat heeft hij geweten. Tien fantastische bieren uit vrijwel elk smaakprofiel van de Beer. Waarbij je twee 500 ml blikken krijgt en één bier zo bijzonder is dat liefhebbers hier makkelijk €10,- voor betalen... Deze combinatie van bieren is nergens verkrijgbaar en al zeker niet voor deze prijs. Passend bij de lente en de al best warme zon... Verder houdt de Beer de daadwerkelijke selectie graag geheim. Dat maakt het #uitpakfeestje wel zo leuk.

Bekijk de LERVIG in a Box pagina

Verzonden op: 31 Mar '22

Whiplash


De Beer is dit keer richting het prachtige Dublin Ierland gegaan om aldaar 10 fantastische blikken te zoeken van de onafhankelijke micro brouwerij Whiplash Beer. En GROWL! Wat is dat goed gelukt...! 7 van de 10 bieren zijn exclusieve one-offs in 44cl blikken! Verwacht de volgende stijlen; Session IPA, IPA, twee DIPA's, twee Imperial Stouts, Quadrupel, Vienna Lager, Pale Ale en een Porter.

Bekijk de Whiplash pagina

Verzonden op: 27 Jan '22

La Pirata


Cervesa La Pirata is een ware craft beer revolutionist. De brouwerij werd opgericht in 2012 en is gevestigd in het Catalaanse Súria. Dat is een dorpje met nog geen 6.000 inwoners ten westen van Barcelona in Spanje.

Bekijk de La Pirata pagina

Verzonden op: 25 Nov '21

Pohjala Box


De Beer heeft een flinke roadtrip achter de kiezen. Vanuit Alkmaar naar Hamburg meteen in volle vaart naar Warschau om vervolgens links langs Panevėžys te gaan en met de Golf de Riga aan zijn linkerklauw houdend aan te komen in Tallinn in Estland. 2229 km schoon aan de tank. Want alleen direct vanuit de brouwerij is goed genoeg voor zijn club leden! Deze Box bevat 12 briljante bieren van Põhjala waarvan 3 nog nooit in Nederland gezien zijn en 3 een mooie tijd in een vat hebben gelegen...

Bekijk de Pohjala Box pagina

Verzonden op: 30 Sep '21

TO ØL Box


Super exclusieve bieren van de beste brouwer uit Denemarken: TO ØL. Verwacht o.a. veel verschillende IPA's als DIPA, NEIPA en een Milkshake IPA maar ook een Stout en andere parels!

Bekijk de TO ØL Box pagina

Verzonden op: 30 Jul '21

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews