Alkmaar

Blitz Brewing Co.

Logo van Blitz Brewing Co. gevestigd in Alkmaar uit Nederland

https://untappd.com/BlitzBrewing
Untappd

Over Blitz Brewing Co.

in 2016 (elf jaar na zijn eerste zelfgebrouwen) voelde Daan zich zelfverzekerd om zijn bieren met de wereld te delen. Het was tijd voor het eerste commerciƫle project. Hij begon een partnerschap, maar dat ging al snel in een richting waar hij zich niet prettig bij voelde. Ze begonnen met het brouwen van makkelijke Blonde bieren, Weizens, Tripels en ga zo maar door. Begrijp ons niet verkeerd, we houden van die bieren, maar we willen onszelf uitdagen en meer complexe en spectaculaire bieren maken. We willen trots zijn op de bieren die we mensen bezorgen. Maar het duurde tot 2019 voordat Daan vond dat het genoeg was. Hij verliet de samenwerking en begon helemaal opnieuw met een nieuwe brouwerij genaamd Blitz Brewing Co.Het duurde een paar maanden voordat Blitz Brewing Co. zijn eerste bieren uitbracht, maar ze waren groot van smaak. Daan had gedaan wat hij wilde, hij blies de hoofden van de eerste drinkers van Hop en Dreams en Chocolatize. Met die twee goed ontvangen bieren gaat Blitz Brewing Co. goed van start. En er komt nog veel meer.

Het bier van Blitz Brewing Co. in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Blitz Brewing Co. in een box gestopt.

Hops & Dreams

Blitz Brewing Co.

New England IPA (NEIPA) 8%
Tropic Thunder

Blitz Brewing Co.

IPA 7,6%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Blitz Brewing Co.. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Blitz Brewing Co.

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)