van Blitz Brewing Co.

Tropic Thunder

Tropic Thunder van Blitz Brewing Co.

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Tropic Thunder

De geur van dit blonde bier is zeer hoppig, ik ruik de harsen en het fruitige van de hoppen. De schuimkraag houdt lang stand en het mondgevoel is zeer romig. De smaak heeft dat harsige hoppige, met ergens aan het einde iets fruitigs. Het bier is flink bitter en dat merk je aan de afdronk, waardoor je weer een volgende slok wilt nemen.

Brouwerij: Blitz Brewing Co. uit Alkmaar

in 2016 (elf jaar na zijn eerste zelfgebrouwen) voelde Daan zich zelfverzekerd om zijn bieren met de wereld te delen. Het was tijd voor het eerste commerciële project. Hij begon een partnerschap, maar dat ging al snel in een richting waar hij zich niet prettig bij voelde. Ze begonnen met het brouwen van makkelijke Blonde bieren, Weizens, Tripels en ga zo maar door. Begrijp ons niet verkeerd, we houden van die bieren, maar we willen onszelf uitdagen en meer complexe en spectaculaire bieren maken. We willen trots zijn op de bieren die we mensen bezorgen. Maar het duurde tot 2019 voordat Daan vond dat het genoeg was. Hij verliet de samenwerking en begon helemaal opnieuw met een nieuwe brouwerij genaamd Blitz Brewing Co.Het duurde een paar maanden voordat Blitz Brewing Co. zijn eerste bieren uitbracht, maar ze waren groot van smaak. Daan had gedaan wat hij wilde, hij blies de hoofden van de eerste drinkers van Hop en Dreams en Chocolatize. Met die twee goed ontvangen bieren gaat Blitz Brewing Co. goed van start. En er komt nog veel meer.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

vet rood vlees/hamburgers

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Tropic Thunder. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0 robbiedeking
4.75 Liamhoep1
3.75 Jordydk93
3.75 HappyRick