Top 10 Fruitlambiek bierenFruitlambiek valt bij Beer in a Box in het Wild & Zuur segment.

Een bier van spontane gisting, geproduceerd in de Zenne-vallei rondom Brussel. Het wordt gebrouwen met een groot deel tarwe, en door de spontane gisting is het bier licht-zurig van smaak. Hop-bitterheid is moeilijk tot niet waarneembaar. Het bier is lichtgekleurd en heeft allerlei "funky" aroma's en smaken. Als aan een (mengeling van) lambiek fruit wordt toegevoegd, categoriseren we het als fruitlambiek. Hierbij kun je denken aan abrikoos, rabarber, zwarte bessen, bosvruchten, etc. De smaak krijgt de kleur en de smaken van de vrucht. Probeer nu een Wild & Zuur verrassingspakket. van de Beer.

De kleur

De Top 10 beste Fruitlambiek bieren

Op basis van meest verkocht en vaakst gedronken. Ter wereld.

Bitterheid: 0

Fruitigheid: 7

Zoet: 1

Zuur: 7

Intensiteit: 10

Wild & Zuur

Fruitlambiek valt binnen de smaakgroep: Wild & Zuur

“Ken je de uitdrukking ‘Once you go sour it will be the only thing you want to devour’? Klopt, die verzin ik ook ter plekke. Maar het is de waar- heid als een Beer. Als je mij aandurft, zul je nooit anders willen. Lambieken, Wilde bieren en moderne Sours; ik overtuig jou wel. Geloof me. Echt. Waar.”

Lees meer over Wild & Zuur

Andere bierstijlen binnen deze smaakgroep

Proeverij bij de Beer

Word lid en ontdek nieuwe smaken

Iedere twee maanden een compleet nieuwe selectie bieren op je keukentafel met de beste smaken. Geselecteerd op basis van kwaliteit direct bij de ambachteijke brouwers. Zonder dat je vooraf weet wat je krijgt.

Voor jezelf Als cadeau