van Brouwerij Kees!

Sticky Toffee Pudding Porter

Sticky Toffee Pudding Porter van Brouwerij Kees!

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

5 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.5

Over Sticky Toffee Pudding Porter

Bruin bier met beige schuimkraag die vlot inzakt tot een glasplakkend laagje. Potverdorie werd ik even verrast.. Ik zag na het inschenken pas dat deze 14% was. Zou je na de naam niet verwachten, maargoed. Proceed with caution, deze ;) In de geur caramel-bolletjesvla, gebrande suiker en caramel fudge/toffee. Doet me een beetje denken aan bebogeen. De smaak is best wel alcoholisch, flink zoet maar daarbij ook heel erg smaakvol. Mooie toffee-smaken in dit bier. Ik hou er wel van.

Brouwerij: Brouwerij Kees! uit Middelburg

Doorsnee, 'saaie' of matig gebrouwen bieren zijn er al genoeg. De ware bierliefhebber heeft behoefte aan verrassende IPA's, stouts en porters met gedurfde smaken, of aparte seizoensbieren, maar dan wel van de best mogelijke en meest constante kwaliteit. Zie hier in het kort de filosofie van Kees Bubberman, eigenaar van Brouwerij Kees! in Middelburg. Toegankelijk smakende bieren, maar wel met een twist, iets aparts, dat is zijn idee. Kees Bubberman startte zijn professionele brouwcarrière bij Brouwerij Emelisse in het Zeeuwse Kamperland. Hij was toen al jarenlang een meer dan verdienstelijk hobby-bierbrouwer. Opgeleid en op dat moment werkzaam als horecakok zag hij een unieke kans. Al binnen enkele jaren groeide Emelisse uit van een vooral op toeristen en bierbrouwers in de regio gerichte brouwerij tot een craft beer brewery van internationale faam. Tientallen vooral op Britse en Amerikaanse leest geschoeide en gedurfde IPA's, zware porters, coffee stouts, winterbieren en saisons verlieten de brouwerij.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Eigenlijk moet je hier niks bij eten maar een mooie stilton zou het wel goed doen

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Milk of Sweet Stout speciaalbier zoals Sticky Toffee Pudding Porter. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
4.0
4.5 AlexBec
3.5 rallemek
3.75 armandhaan
3.5 Timplas
3.75 Rembo1982
3.0 Royal24
3.0 Roossavert
3.75 TdawgMosby
3.0 TiddoJR
4.0 ShiftMinor
2.7 Stefie777
3.5 markiej87
3.5 Gompiep
4.5 Koekkie
4.5 FHF
5.0 flembay
4.0 emielrombach
3.75 Argonv