van Van Moll Craft Beer

Holy Hopster IPA

Holy Hopster IPA van Van Moll Craft Beer

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

4 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Holy Hopster IPA

De geuren komen je al tegemoet bij openen van het blikje, heerlijke mandarijnige aroma's komen van dit donkerblonde bier af. De schuimkraag zakt in tot een mooi glasplakkend laagje, dus de Beer kan alles mooi ruiken. Verder mooie citrus-tonen van de hop. De smaak is creamy, toegankelijk met een klein bittertje. Heerlijk verfrissend en zeer hoppig. De afdronk heeft een klein bittertje wat weer uitnodigt tot een volgende slok. Heerlijke smaakvolle IPA!

Brouwerij: Van Moll Craft Beer uit Eindhoven

Wij zijn Van Moll. Gek op bier, daarom brouwen we het. We openden in 2013 een brewpub in hartje Eindhoven. Een eigen smaaklab waar iedereen kan proeven. Beste idee ooit! Iedere dag proberen we je te verrassen met nieuwe smaken. We experimenteren, balanceren, gedurfd, ’n tikje gek, maar nooit over het randje. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment waanzinnige specials. Als je de oorsprong beheerst, begint het avontuur. Traditie, kennis, eigenwijsheid en durf in de mix. Het ideale Van Moll recept om een feestje te bouwen. Want dat zijn het, onze bieren: smaakvolle feestjes. Toegankelijk voor iedereen.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

De Beer pakt er een pasta bolognese bij :)

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Holy Hopster IPA. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door