van Sierra Nevada

Torpedo Extra IPA

Torpedo Extra IPA van Sierra Nevada

Bitterheid:

4 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

1 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Torpedo Extra IPA

De Beer ziet een klassieke Amerikaanse IPA die een amber-kleur heeft van de gebruikte caramouten. De schuimkraag is gebroken wit en de geur is harsig en kruidig van de gebruikte hop. De smaak is flink bitter met een klein zoetje aan het einde. Een enorm gevaarlijke dorstlesser met zijn 7,2%.

Brouwerij: Sierra Nevada uit Chico

Sierra Nevada uit Californie is een brouwerij die aan de wieg heeft gestaan van de Amerikaanse “craft beer revolution”. In 1979 gestart en vandaaruit altijd de filosofie aangehouden dat consistentie en kwaliteit boven alles gaat. Alleen dan maak je geweldig bier. Ook al dat betekent dat je eerst 10 batches moet weggooien voordat je het bier hebt waar je trots op bent. Verder staat Sierra Nevada bekend om Beer Camp (festival) hun innovatie Hop Torpedo (nieuwe manier van hoparoma toevoegen) en het feit dat de helft van de energie van hun brouwerij door hunzelf opgewekt wordt met zonne-energie.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

'murican food.. barbecue of pizza

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Torpedo Extra IPA. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door