van Sierra Nevada

Bigfoot

Bigfoot van Sierra Nevada

Bitterheid:

4 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

4 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Bigfoot

Kraakhelder donkerrood bier met beige schuimkraag die mooi staan blijft. In het aroma rozijntjes en hopharsen, de smaak is flink bitter met mooie hopharsen en kruidige tonen. Mondgevoel is medium en de afdronk heeft een stevige bitter. Fijne barley! PS Ik denk dat je deze ingekocht hebt voor de amber&elegant categorie maar deze is echt flink bitter, weet niet of mensen die niet van bitter houden deze gaan waarderen. In ieder geval niet mega toegankelijk ;)

Brouwerij: Sierra Nevada uit Chico

Sierra Nevada uit Californie is een brouwerij die aan de wieg heeft gestaan van de Amerikaanse “craft beer revolution”. In 1979 gestart en vandaaruit altijd de filosofie aangehouden dat consistentie en kwaliteit boven alles gaat. Alleen dan maak je geweldig bier. Ook al dat betekent dat je eerst 10 batches moet weggooien voordat je het bier hebt waar je trots op bent. Verder staat Sierra Nevada bekend om Beer Camp (festival) hun innovatie Hop Torpedo (nieuwe manier van hoparoma toevoegen) en het feit dat de helft van de energie van hun brouwerij door hunzelf opgewekt wordt met zonne-energie.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een kaasplank met blue stilton

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander American Barleywine speciaalbier zoals Bigfoot. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door