Aanschouw de gloednieuwe Beer in a Box!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Sinds de succesvolle crowdfunding hebben we bij de Beer keihard gewerkt om een nieuwe Box te ontwikkelen. Met weemoed denken we terug aan al die Boxen die we met de hand gespoten hebben. Omdat een nieuwe Box aan nogal wat criteria moet voldoen, werd de leverancier geregeld gek van onze nieuwe ideeën en eisen (sorry Dirk!). Maar sinds afgelopen week staat ons magazijn ineens ramvol met 5000 dozen, kersvers uit de fabriek in Duitsland. Wil je weten hoe we van het idee tot uitvoering zijn gekomen? Lees dan vooral verder!

Kom je langs in onze Kasteelbar?

Victor Kuppers Blog 3 Comments

Het is koud. Het is guur. Maar binnen in onze kasteelbar van de Castle Christmas Fair in Heemskerk is het warm en gezellig. Je vindt ons daar tot en met zondag waar we je verwennen met een heerlijke bierproeverij. En vandaag geven we 5 vrijkaarten + gratis bierproeverij weg. 

De top-5 allerbeste Sinterklaasliedjes volgens de Beer

Lars Blog 3 Comments

Toen de Beer nog een welpje was kweelde hij de betere Sinterklaasliedjes uit volle borst mee. En in deze tijden krijgt de Beer een beetje last van sentimentele gevoelens. Nostalgische beelden trekken aan zijn geestesoog voorbij. Beelden die hij graag met jou wilt delen. Daarom hierbij de beste 5 Sinterklaasliedjes volgens de Beer.

En de winnaar van Alkmaar Proeft Bier is….

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Jaha, was je bij Alkmaar Proeft Bier? En heb je meegedaan aan onze prijsvraag? Dan wil je het wel weten zeker, of niet dan? Want misschien heb jij wel de complete do-it-yourself thuis/werkproeverij gewonnen?! Kijk het gifje en als je de winnaar bent mag je contact opnemen met de Beer om alles in goede banen te leiden 🙂

Grootste proeverij van Nederland doorslaand succes!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Heerlijk eten. Gecombineerd met fantastisch bieren. En de opbrengst die naar het goede doel gaat. Dat was Alkmaar Proeft Bier van afgelopen vrijdag 17 november 2017. Georganiseerd door de Ronde Tafel 6 Alkmaar mocht Beer in a Box de bieren samenstellen en leveren voor de grootste proeverij van Nederland waar bijna 500 man op afkwam!

Beer in a Box partner van Sprout Challenger 2017

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Kijk, daar wil de Beer bij zijn. De Sprout Challengernight, waarbij ondernemers & investeerders een vakkundige jury een Award zien uitreiken aan de Challenger van het Jaar. De ondernemer die wint is zorgvuldig gewikt en gewogen en voldoet aan alle criteria om voorlopers als Hotelchamp, Picnic en van Moof op te volgen. Daar wil de Beer bij zijn en daarom zijn we nu partner. Dat was de korte versie, ga door naar de lange!

Voorbereidingen voor proeverij tijdens Castle Christmas Fair in volle gang

Victor Kuppers Blog 1 Comment

Lekker met je vrouw naar de Castle Christmas Fair. Perfect uitje voor mannen. Eerst langs kerststalletjes met kristal en of versieringen. Gewoon, lekker strunen en inspiratie opdoen. Vervolgens lekker bioburgertje happen in de enorme tuin en dan snel de kou uit en de warmte in, naar de speciale Kasteelbar. Waar de kenners van Beer in a Box voor je klaarstaan om je heerlijk speciaalbier te laten proeven. Idealere besteding van je donderdag-, vrijdag-, zaterdag- EN zondagmiddag is er niet gromt de Beer! De Castle Christmas Fair is van 7 t/m 10 december in Slot Assumburg in Heemskerk en vandaag gingen we …

Grootste proeverij van Nederland: bier proeven voor het goede doel!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Aankomende vrijdag vindt Alkmaar Proeft Bier plaats. Aanstaande vrijdag 17 november gaan 500 man een avond vol fantastische smaken tegemoet. Iedereen krijgt 6 voortreffelijke gerechten, bereid door culinaire meesters en geserveerd met bijpassende lokale bieren. Alkmaar Proeft Bier is een initiatief van de Ronde Tafel 6 uit Akmaar en de opbrengsten van deze benefietavond gaan naar de Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar. Deze stichting zet zich in voor kinderen die door ziekte opgenomen moeten worden in het ziekenhuis.

Wat weet jij eigenlijk van Bockbier? Doe de Grote Bockbier Quiz!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Het bockbier seizoen is in volle gang. Reden genoeg om je kennis te testen! Ga de uitdaging aan en beantwoord 13 vragen die variëren van “jemig wat makkelijk” tot “nondesju hoe hebben ze dit bedacht?!”. Aan het eind weet je waar je staat in Bockbierland. Dus of je nu brouwer, hipster of hobbydrinker bent. Naar de Grote Bockbier Quiz.

Brouwer, hoe komt jouw bier in de Beer in a Box?

Victor Kuppers Brouwerij Leave a Comment

Je hebt je bier gebrouwen. Hij is goed, lekker, je krijgt mooie reviews en daarmee ben je (hopelijk) klaar voor een groter publiek. Daarom ga je op zoek naar nieuwe manieren om zoveel mogelijk speciaalbierliefhebbers te bereiken. Beer in a Box bestaat drie jaar en heeft zich gespecialiseerd in abonnementen voor duizenden liefhebbers die om de twee maanden verrast willen worden met nieuwe bieren. In dit blog leggen we uit hoe je met je bier in de Box kunt komen.

Wie bepaalt eigenlijk welk speciaalbier in de Box komt?

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Terwijl Beer in a Box groeit wordt het steeds moeilijker om al het bier zelf te proeven. En dat is lastig als je belooft dat iedereen een Box kan bestellen die specifiek op zijn of haar smaak is afgestemd. We liepen daar vooral een paar maanden geleden tegenaan. Steeds meer brouwers wisten ons te vinden (nog steeds) en de hoeveelheid speciaalbier bleef zich opstapelen. Totdat het echt niet langer kon. We stoften een oud concept af en doften het op tot een prachtige vehikel dat ons helpt de allerbeste selecties voor onze klanten te maken. Lees hier het verhaal over …

Martijn van Cinema Brewers over zijn Brimstone

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

In onze gloednieuwe serie: “de brouwer doet een selfie over zijn bier” presenteren we met trots deze van Martijn van Cinema Brewers. Luister naar zijn strakke verhaal over waarom je zijn Brimstone moet drinken. Nu verkrijgbaar in de gloednieuwe Beer in a Box!

Brouwweekend in de Ardennen was fantastisch! (foto’s)

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Zelf leren brouwen in een weekend? Kan dat uberhaupt? En is het ook leuk? Sinds 30 juni kan de Beer volmondig ja grommen! Tot en met 1 juli heeft hij met een selecte groep liefhebbers zoveel lol gehad, dat deze eerste editie de opmaat is naar nog heel veel sessies bij Bed & Breakfast Les Etables in de wonderschone Ardennnen. Voor nu hebben we een kort fotoverslag (video komt nog)

Kijkje achter de schermen: alle data van de Beer in a Box crowdfunding campagne

timremmerswaal Blog Leave a Comment

De vijfde week van onze crowdfunding campagne is nu officeel AAN. Officieus ook. We zitten al over de helft qua doorlooptijd en er hebben al zo’n 90 mensen geïnvesteerd! Daarmee hebben we al bijna vijftig duizend euro opgehaald. Dat is 1/2 van onze minimale financieringsbehoefte. Hier ben ik enorm trots op en blij mee! Maar toch bekruipt me het gevoel dat we er nog lang niet zijn. En dat het best lastig is om de noodzaak van “juist nu investeren” duidelijk te krijgen. Vorige keer schreef ik over waarom we überhaupt geld nodig hebben en waarom we dit niet gewoon …

Crowdfunding campagne week 2: een kijkje achter de schermen deel 1

timremmerswaal Blog Leave a Comment

Sinds 1 juni zijn we officieel gestart met onze crowdfunding campagne. Daar heb je, als het goed is, wel iets over voorbij zien komen :-). En na twee weken leek het ons wel leuk om iets meer achtergrondinformatie te delen over hoe we bezig zijn met deze leuke manier van financieren. Laten we beginnen met waarom we überhaupt geld nodig hebben en waarom we dit niet gewoon bij een bank lenen. We (Victor, Armand en ik) zijn per 1 juni officieel gestopt bij onze oude werkgever. Zodat we ons volledig kunnen storten op Beer in a Box. Er zijn heel veel …